Yhteisötaidetta vuoden vaihtuessa

uusivuosi 2014 juliste

Tapahtumasta ilmoitettiin isolla värillisella A3 kokoisella julisteella kylien ilmoitustauluilla.

Vuoden vaihteeksi oli luvattu hyvää säätä ja lenkillä mietittiin voitaisiinko tehdä jotain yhdessä. Joulukuun kulttuurikahvilassa Haminassa oli vieraana yhteisötaiteilija Tiina Hallakorpi kertomassa yhteisötaiteesta ja esittelemässä omia töitään. Hänen innoittamanaan päätettiin kokeilla yhteisötaidetta myös Mäntlahdessa. Rannantaikaa väki hankki 80 kappaletta ulkotulia, joiden palamisaika oli noin neljä tuntia. Ilmotustaululle laitettiin ilmoitukset, joissa väkeä kutsuttiin Kylänrantaan yhteisötaidetta tekemään.

Kauempaa oli hyvä antaa ohjeita tulien sytyttäjille.  Kuva Anni Arenius

Kauempaa oli hyvä antaa ohjeita tulien sytyttäjille. Kuva Anni Arenius

Vuoden vaihtumista juhlistettiin Shamppanjalla. Kuva Anni Arenius

Vuoden vaihtumista juhlistettiin shamppanjalla. Kuva Anni Arenius

Paikalle saapuikin ilahduttavan paljon ihmisiä ja yhdessä alettiin suunnitella, miten tulet aseteltaisiin. Toiset sytyttelivät tulia ja toiset antoivat ohjeita. Lopputulos oli kaunis ja väki lähti takaisin kotiin. Jasu, Sinna, Marjatta  ja Tapani jäivät ampumaan raketteja vuoden vaihtumisen kunniaksi jo etukäteen. Heille kiitos hienosta ilotulituksesta!

Klo 23.00 alkoi Kylänrantaan tulla lisää väkeä. Katuvalojen sammuttua ulkotulet rannassa olivat paitsi kauniit myös hyödylliset. Niiden loisteessa oli mukava tarinoida ja ottaa vuosi vastaan yhdessä.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

code