Tähtisadetta: Marmutit ja Hyvän Tuulen Laulajat Toivolassa 16.10

Konsertissa esiintyivät:

Timo Porkka, haitari.

Esa Sirkiä, laulu.

Tapani Korpela, laulu.

Henri Saarainen ja Ilkka Muurman, kitari ja laulu.

Hyvän Tuulen Laulajat:  Kuoronjohtaja, koskettimet: Irma Montiel. Laulu: Merja Lindholm-Suomela, Paula Paananen, Eeva Koivula, Eila Hämäläinen, Erja Hokkanen, Seija Voutilainen, Kaisi Alestalo, Esa Sirkiä, Henri Saarainen.

Ukulele-orkesterissa soittivat: Merja Lindholm-Suomela, Paula Paananen, Eeva Koivula, Eila Hämäläinen, Esa Sirkiä ja Henri Saarainen.

Marmutin kuoro: johtajana Henri Saarainen, laulajat: Paula Paananen, Jarkko Korpela, Susanna Korpela, Tapani Korpela, Sinna Korpela, Mari Suortti,  Tuulikki Valkonen, Marjatta Korpela, Pentti Järviö, Marja Taari, Timo Porkka ja Ilkka Muurman.