Ideakilpailu – Ideoi Mäntlahden uudet ilmoitustaulut. Paras idea palkitaan! Aikaa 20.11 mennessä.

Kilpailu on päättynyt, kiitos hyvistä ideoista. Työryhmä kokoontuu ja paras idea ilmoitetaan ja voittaja palkitaan. 

Mäntlahden ilmoitustaulut on aika uusia ja yhdenmukaistaa. On tarkoitus, että uusia ilmoitustauluja tulee seuraavasti: Reiviikin tienhaara, Seppälänmäki, Koulunmäki, Kylänrannan hyötis, Paussin nurkka, Vanhakylä ja Itärannantie. Uudet ilmoitustaulut pystytetään keväällä, kun routa on sulanut, mutta ensimmäiset taulutalkoot ovat jo lauantaina 15. tammikuuta Toivolassa klo 10.

Tulevat ilmoitustaulut tulevat koko kylän ja kylän yhdistysten käyttöön. Täten ilmoitustaulujen tulee olla riittävän isoja ja ilmoitusten suojaksi tarvitaan katosta. 

Ideakilpailu. Ideakilpailulla haetaan ideoita, ennenkaikkea ilmoitustaulujen ulkonäköön. Ilmoitustaulut talkoillaan sillä ajatukselle, että ne kestävät ainakin 20 vuotta, ilman suurempia huoltotöitä. ilmoitustaulujen tulee myös kestää aikaa, että niitä viitsitään katsoa, myös niissä olevia ilmoituksia. Kaupasta löytyvät materiaalit ja talkooväki saa ilmoitustaulut tehdyksi, mutta nyt kaivataan ideoita, miltä ilmoitustaulut näyttävät. Tervetuloa ideoimaan ja suunnittelmaan Mäntlahden tulevia maamerkkejä, joista meidän kylä ja kylän toiminta tunnistetaan. 

Ideata voi ilmoittaa sähköpostitse matti.seppala1@luukku.com tai puhelimitse 050-5761257.  Olisi hienoa, jos ideat olisivat paperilla tai  sähköisessä muodossa. 

Tervetuloa mukaan ideoimaan!

Paras idea palkitaan.