Haminan asukas/kausiasukas/harrastustoimija! Onko ideoita? Mihin tarvitaan lähivuosina rahaa?

https://www.sepra.fi/ajankohtaista

Talven työpajat jatkuvat!

Sepra jakoi juuri päättyneellä kaudella noin 3,4 miljoonaa euroa Etelä-Kymenlaakson asukkaiden yritysten ja yhdistysten kautta toteuttamiin hankkeisiin. Nyt suunnittelemme yhdessä jatkoa.

Millaisia tarpeita haminalaisilla ja Haminassa on näköpiirissä? Miten vakituiset ja kausiasukkaat voivat ja haluavat itse osallistua kaupunkinsa kehittämiseen?

Ideoimme uutta, vuonna 2023 käynnistyvää kautta 24.2. Leader Sepran toimistolla Haminan Itäväylässä (Helsingintie 1) kello 17-19 ja kaikki asukkaat, kesäasukkaat, alueen harrastustoimijat yms. ovat lämpimästi tervetulleita kertomaan omia näkemyksiään! Tule rohkeasti mukaan, vaikka et ennestään tuntisi Sepraa, Leader-toimintaa ja -tukia.

Ideointililaisuuksien ja kyselyiden pohjalta laadimme Sepralle uuden strategian, ja tämä Sepra2030-strategia on se paperi, jonka pohjalta seuraavalla kaudella päätetään, mihin Leader-tukieurot käytetään. Nyt on siis tilaisuus vaikuttaa!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: toimisto@sepra.fi. Tilaisuus järjestetään koronaturvallisesti, käytämme maskeja ja käsidesiä.