Toivolan seurantalon pation ja pihakeittiön avajaiset hienossa syyssäässä.

Toivolan patio ja pihakiettiö – 1500 talkootyötuntia. 

Aina on syytä juhlaan ja etenkin 1500 talkootyötunnin jälkeen, kun Toivolan pihaan on aikaansaatu n. 150 m2:n patio ja 26 m2:n pihakeittiö. Talkootyösaavutusta juhlistettiin kirkasliemisellä lohisopalla ja pullakahveilla. Kun vatsat oli saatu täyteen, oli vuorossa taiteellinen osuus, jonka aloitti Minimarmutit esittämällä lyhytnäytelmän “Itämainen fakiiri”. Minimarmutin koostuivat Marmutit-teatteriryhmän entisistä näyttelijöistä. Vaikka Marmuttien viimeisestä näytelmästä on aikaa kolme vuotta, oli näyttelijöiden taito tallella. 

Minimarmuttien jälkeen estraadille saapui Kari Suhonen, joka kertoi Kuningatar Elisabethin vierailusta Suomeen ja etenkin Suomen metsiin vuonna 1976.  Kuningattaren metsävierailuun liittyvät Kunigattaren piikkukorkoiset pikkukengät, Tasavallan presidentti Urho Kekkosta lämmittänyt oranssinen turvakypärä sekä valokuvaajien korpilakko. Karin esitelmä alitti sovitun 7 minuutin ajan sekunnilla.

Avajaisten taiteellisen osuuden päätti Timo Porkan haitarinsoitti. Porkka esitti kotimaista tuotantoa mm. Junnu Vainio, Ja koska ollaan Mäntlahdessa ja Toivolassa, soitti Porkka myös Mäntlahden jenkan. Timo Porkan lippalakin taakse kätkeytyy taiteellinen lahjakkuus, jolle kyläteatterilla olisi käyttöä. 

.