Arjen turvallisuus rannikkokylissä -kyläilta 25.10.2023 klo 18

Kymenlaakson Kylät ry jatkaa yhteistyötä Haminan kaupungin kanssa kylien kehittämiseksi. Kylässä Haminassa -kiertue suuntaa 25.10.2023 Mäntlahteen ja rannikkokyliin. Tilaisuus alkaa kahvituksella kello 17.30 ja itse tilaisuus on kello 18–20.

Teema on ”Arjen turvallisuus”, joskin kaikki kylien kehittämisideat ovat tervetulleita. Mitä arjen turvallisuus kyläläisille merkitsee, miten yhteisönä voitaisiin tarttua kyläturvallisuusasian edistämiseen? Mäntlahden tilaisuudessa mukana myös vesihuolto-osuuskunnan edustaja sekä vesiturvallisuusasiantuntija.

Tavoite on vuoden 2023 ja 2024 kiertää kaikki Haminan kaupungin toiminnalliset kylät. Mukana kyläkiertueella alueesta riippuen Haminan kaupunginjohtaja Ilari Soosalu, Haminan keskeisiä viranhaltijoita ja Leader Sepran edustajia Kymenlaakson Kylät ry:n toimijoiden ohella.

Tavoite on osallistaa kyläläisiä kehittämään asuinalueensa turvallisuutta ja edistää yhteistyötä päättäjien kanssa. Jokaisella kyläläisellä on mahdollisuus tuoda julki mielipiteensä. 

Tervetuloa!